GEBRUIKSVOORWAARDEN

GEGEVENS

De Meiskes van Gent

Brugsesteenweg 345, 9030 Mariakerke

0495/ 85 18 07


ARTIKEL 1: ALGEMENE BEPALINGEN

De e-commerce website van De Meiskes van Gent, Brugsesteenweg 345, 9030 Mariakerke biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen.
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling die geplaatst wordt door een bezoeker van deze e-commerce website. Bij het plaatsen van een bestelling via de webwinkel moet de Klant deze Voorwaarden uitdrukkelijk aanvaarden.

ARTIKEL 2: PRIJS

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief BTW en alle andere verplicht door de Klant te dragen taksen of belastingen.
Indien verzend- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld. Deze kosten worden berekend en getoond tijdens de bestelprocedure en voor de klant overgaat tot betaling.

ARTIKEL 3: BETALING

Betalingen gebeuren vooraf per overschrijving.
Hebben we de betaling drie weken na de bestelling niet ontvangen, dan annuleren we de bestelling. U krijgt daarvan bericht.

Betaling na ontvangst van uw bestelling of betaling met cheque is niet mogelijk.

 

 

ARTIKEL 4: RECHT VAN RETOUR

Bent u niet tevreden dan kunt u de bestelling aangetekend en stevig verpakt terugsturen naar

Petra Rosseau

Brugsesteenweg 345

9030 Mariakerke

Dit dient te gebeuren binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling (overeenkomstig de Belgische wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming).